ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

LG Q6+ este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 435, 4 GB de RAM, display FHD și android Nougat

Cei de la LG au lansat cateva terminale noi iar acestea se intituleaza Q6, Q6+ & Q6a si dispun de specificatii hardware similare.

Singurele diferente majore intervin la nivel de cantitate memorie RAM si spatiu de stocare intern iar restul specificatiilor hardware sunt identice.

Asadar toate cele 3 terminale dispun de procesoare octa-core Qualcomm Snapdragon 435 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 505, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de memorie RAM/16 GB spatiu de stocare intern(valabil pentru Q6a), 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern(valabil pentru G6+) si variante care dispun de 4 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern(valabil pt Q6+).

Desigur ca in toate cele trei variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Cele trei terminale sunt echipate cu display-uri IPS FullVision in format 18:9 iar acestea masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 pixeli.

Carcasele acestora sunt realizate in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalele par sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Toate cele trei terminale sunt disponibile atat in variante single-sim, cat si in variante dual-sim iar acestea sunt compatibile 4G/LTE si dispun de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE, GPS cu GLONASS si NFC.

Acestea au 8.1 mm grosime sunt dotate cu acumulatori a caror capacitate au 3.000 mAh iar terminalele ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat.

LG Q6, Q6a si Q6+ vor fi disponibile spre comercializare incepand de luna viitoare, in mai multe variante de culoare(alb, auriu, negru si gri carbon) iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestora dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca noul smartphone AllCall Bro poate fi achizitionat acum si din Romania la doar 395 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu