AllCall Bro este disponibil acum spre comercializare și în România și poate fi achiziționat la doar 395 de lei

Partenerii nostri de la iHunt.ro sunt unici distribuitori pe Romania pentru terminalele produse de catre compania chineza AllCall iar acestia au in portofoliu smartphone-uri  de buget, care detin un raport atractiv intre pret si specificatii.

De aceasta data va prezentam smartphone-ul AllCall Bro iar terminalul dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

AllCall Bro este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul se pare ca nu sta rau nici la capitolul finisaje.

AllCall Bro este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la AllCall are 8.2 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.400 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

AllCall Bro este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 395 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim faptul ca exista si un model ceva mai ieftin care poate fi achizitionat la doar 375 de lei iar terminalul poarta numele de AllCall Rio si oferta completa este disponibila aici.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!