Blog ITHOT.RO

iPhone SE 2 este dotat cu procesorul quad-core A10 Fusion, 2 GB de RAM, senzor de amprente și poate…FACE ID

Cei de la Apple pregatesc lansarea succesorului pentru modelul iPhone SE iar noul terminal poarta numele de iPhone SE 2 si dispune tot de un hardware extrem de modest pentru anul 2018.

Apple iPhone SE 2 este echipat cu procesorul quad-core Apple A10 Fusion, secondat de catre doar 2 GB memorie RAM si vor fi disponibile variante de 32 si respectiv 64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune tot de 12 MP, este dotata cu PDAF, HDR si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de doar 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Apple iPhone SE 2 este echipat cu un display ceva mai generos iar acesta masoara cel mai probabil 4.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia modesta, de doar 1136×640 de pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Apple ne-au obisnuit deja.

Apple iPhone SE 2 va fi echipat tot cu un acumulator extrem de mic, a carui capacitate nu va depasi pragul de 1.800 mAh si cu siguranta isi va dezamagii fanii la capitolul autonomie, asa cum o fac si flagship-urile acestora.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Apple va rula cea mai recenta versioune de iOS iar terminalul este posibil sa dispuna de tehnologia de recunoastere faciala…..celebra FACE ID.

Apple iPhone SE 2 este un smartphone single-sim, compatibil 4G/VoLTE si va dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth 4.2,NFC, GPS, cu A-GPS si GLONASS iar terminalul va fi dotat cu senzor de amprente.

Trebuie sa precizam(pentru cei care ne tot intreaba) si faptul ca tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Apple iPhone SE 2 va fi lansat in vara acestui an in cadrul evenimentului WWDC 2018 iar preturile de comercializare vor ramane cel putin la fel de “piperate” precum ale modelului anterior.

Va reamintim si faptul ca Apple le-a cerut scuze fanilor pentru faptul că și-a permis să încetinească milioane de iPhone-uri iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu