Huawei TalkBand B3 – o nouă brețară smart care adoptă un design elegant

Huawei a lansat pe langa noul flagship P9 si o brățară inteligentă care are o cască Bluetooth incorporată iar aceasta combină productivitatea și conectivitatea cu designul elegant.

Huawei-Talkband-B3-1

“Adopția accesoriilor inteligente depășește așteptările industriei și, încă o dată, noua noastră serie de produse TalkBand oferă funcții inovatoare care sunt populare în rândul consumatorilor din ziua de astăzi,” a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

TalkBand B3 este construită din materiale premium, precum piele naturală, oțel inoxidabil și sticlă Gorilla Glass 3. Accesoriul le permite utilizatorilor să rămână conectați datorită tehnologiei Bluetooth 4.2, funcțiilor pentru email și mesaje, sincronizării cu smartphone-ul și capabilităților de monitorizare a stării de sănătate.

Mai mult, microfonul dual incorporat în cască, precum și tehnologia de reducere a zgomotelor de fundal îmbunătățesc calitatea apelurilor, filtrând zgomotul de fundal și livrând un sunet mai clar.

Huawei TalkBand B3 poate fi personalizat pentru a se potrivi cu personalitatea unică a fiecărui utilizator și este disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite.

Design elegant

Noul accesoriu inteligent Huawei reflectă designul modern și totodată elegant al versiunilor anterioare TalkBand dar introduce și elemente noi, precum materiale premium pentru brățară și cadran.

Cadranul dispozitivului, din oțel inoxidabil, este inspirat de munca designerului industrial Tom Dixon și a designerului de modă Issey Miyake. Pentru a păstra aspectul lui TalkBand B3, ecranul curbat este protejat de către un strat protector anti-amprente și zgârieturi.

Huawei-Talkband-B3-2

Comunicare ușoară

Huawei TalkBand B3 este proiectat să ofere conectivitate constantă datorită celor mai noi specificații Bluetooth, a căștii ușoare și a sincronizării wireless cu smartphone-ul. Ecranul AMOLED al dispozitivului are o rezoluție de 80 x 128 pixeli și este protejat de sticlă. Compatibil cu sistemele de operare iOS și Android, TalkBand B3 integrează cu ușurință cele mai populare aplicații.

Productivitate în mișcare

TalkBand B3 are o baterie de 91mAh și se încarcă în 1,5 ore, permițând 5,5 ore de apelare, până la 4 zile de utilizare normală și șase zile de standby. Performanța dispozitivului este optimă pentru funcții legate de sănătate și de fitness, inclusiv o monitorizare mai precisă a activității (calcularea numărului de pași sau a caloriilor), a obiceiurilor de somn și notificări pentru combaterea sedentarismului.

Huawei-Talkband-B3-1

Huawei TalkBand B3 va fi disponibila în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite. Varianta de stil Activ va fi disponibilă în două variante de culoare: alb și negru, având prețuri începând de la 169€. Varianta de stil Clasic va fi disponibilă în două variante de culoare: bej si maro, având prețuri începând de la 199€ iar varianta de stil Elite va fi disponibilă în varianta de culoare gri, având prețuri începând de la 249€.

Va reamintim si faptul ca am testat Huawei TalkBand B2 iar review-ul complet este disponibil aici.

Huawei-TalkBand-B2-1

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!