ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Huawei P9 Lite poate fi achiziționat la doar 160 de dolari prin intermediul celor de la Gearbest. Ofertă limitată!

Huawei P9 Lite este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum pe gearbest.com.

Huawei P9 Lite dispune de procesorul octa core Hisilicon Kirin 650, GPU MaliT880, 3 GB de memorie RAM, sunt disponibile variante de 2 si 3 GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este de 16 GB si poate fi extins prin intemediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Huawei P9 Lite este echipat cu un display IPS care masoara 5.2 inch,  ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu stilca 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Huawei ne-au obisnuit deja.

Huawei P9 Lite este un smartphone dual-sim(nanoSIM+slot combo, nanoSIM/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS, NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Acest smartphone este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Huawei P9 Lite se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 160 de dolari (603 lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 5A poate fi achizitionat acum la un pret excelent iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu