ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Redmi Note 5A este dotat cu procesorul Snapdragon 435, display HD și 3 GB RAM, la 129 de dolari

Smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 5A se afla in promotie acum iar terminalul dispune de un hardware potent si poate fi achizitionat la un pret excelent.

Xiaomi Redmi Note 5A dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 435 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 505, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu senzor OmniVision OV12A10, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 16 MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi Note 5A este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass 3.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi Note 5A este un smartphone dual-sim(micro + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 7.59 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.080 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 9.

Xiaomi Redmi Note 5A se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 129 de dolari (488 de lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Cubot X18 Plus poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun iar detaliile complete sunt disponible aici.

Lasă un comentariu