ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Huawei Enjoy 7 dispune de procesorul quad-core Snapdragon 425, 3 GB de RAM, display HD și Nougat

Specificatiile hardware ale unui nou smartphone Huawei au iesit la iveala iar terminalul poarta numele de Enjoy 7 si dispune de un design atractiv.

Huawei Enjoy 7 este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, sunt disponibile variante dotate cu 2 GB de RAM/16 GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 3 GB de RAM/32 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca in ambele variante spatiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Huawei Enjoy 7 are un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar terminalul sta bine si la capitolul finisaje.

Huawei Enjoy 7 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Huawei are 8.05 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.020 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat, care a fost customizata cu interfata EMUI 5.1.

Huawei Enjoy 7 va fi lansat in curand iar preturile de comercializare vor porni de la aproximativ 160 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 191 de dolari pentru varianta de “top”.

Va reamintim si faptul ca Huawei a lansat ieri un nou smartphone mid-range iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: slashleaks.com 

Lasă un comentariu