Huawei Y7 Prime este echipat cu procesorul Snapdragon 435, 3 GB de RAM, display HD și android Nougat

Cei de la Huawei au lansat un nou smartphone mid-range iar terminalul se intituleaza Y7 Prime si dispune de un hardware echilibrat.

Huawei Y7 Prime este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 435 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 506, 3 GB de memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

Huawei Y7 Prime este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Huawei Y7 Prime este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1 LE, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Huawei are 8.35 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.100 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat, care a fost customizata cu interfata EMUI 5.1.

Huawei Y7 Prime este disponibil deja spre comercializare in Hong Kong iar terminalul poate fi achizitionat la “doar” 250 de dolari.

Va reamintim faptul ca Huawei a lansat recent si alte cateva terminale interesante iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com 

Lasă un comentariu