Google Pixel XL – smartphone dotat cu Snapdragon 821, display QHD AMOLED, 4 GB de RAM și Nougat

Cei de la Google au lansat in cadrul aceluiasi eveniment si o varianta mai generoasa a noului flagship iar terminalul se intituleaza Pixel XL si dispune de un display ceva mai generos.

google-pixel-10

Google Pixel XL este similar ca specificatii hardware cu modelul Pixel iar singurele diferente intervin la nivel de rezolutie/dimesiune display si capacitate acumulator.

google-pixel-8

Asadar Google Pixel XL dispune tot de noul procesor quad-core Snapdragon 821 tactat la 2.15 GHz, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM si sunt variante de 32/128 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 12.3 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Google Pixel XL  este echipat cu un display AMOLED de 5.5 inch, care ruleaza la rezolutia de 2560×1440  pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 4.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Google Pixel XL  este un smartphone compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac (2.4 si 5 GHz), Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

google-pixel-10

Noul flagship al celor de la Google are 8.6 mm, este dotat cu un acumulator de 3.450 mAh iar terminalul ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.1 Nougat.

google-pixel-6

Google Pixel XL este disponibil deja la precomanda iar preturile de comercializare ale acestui terminal pornesc de la 769 de dolari pentru varianta de 32 GB si ajung la 869 de dolari pentru varianta care dispune de 128 GB, spatiu de stocare intern.

google-pixel-11

Sincer nu stim cat succes vor avea noile flagship-uri ale celor de la Google dat fiind faptul ca pe piata exista o multime de variante in acest buget generos.

Marele avantaj pe care il au cei de la Google in fata acestor terminale il constituie faptul ca noile terminale ale acestora ruleaza cea mai recenta versiune de android si vor beneficia de update-uri regulate.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!