Google Pixel – smartphone echipat cu Snapdragon 821, display FullHD, 4 GB de RAM și Nougat

Google si-a lansat noile terminale in cadrul unui eveniment de amploare care a avut loc in San Francisco iar noile flagship-uri se intituleaza Pixel & Pixel XL si dispun de specificatii hardware de top.
google-pixel-6

Incepem cu Google Pixel si va spunem ca ascunde sub “capota” noul procesor quad-core Snapdragon 821 tactat la 2.15 GHz, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM si sunt variante de 32/128 de GB spatiu de stocare intern.

google-pixel-8

Camera foto principala dispune de 12.3 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Google Pixel este echipat cu un display AMOLED de 5 inch care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 4.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Google Pixel este un smartphone compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac (2.4 si 5 GHz), Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

google-pixel-10

Noul flagship al celor de la Google are 8.6 mm, este dotat cu un acumulator de 2.770 mAh iar terminalul ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.1 Nougat.

google-pixel-6

Google Pixel este disponibil deja la precomanda iar preturile de comercializare ale acestui terminal pornesc de la 649 de dolari pentru varianta de 32 GB si ajung la 749 de dolari pentru varianta care dispune de 128 GB, spatiu de stocare intern.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!