ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

eMAG serbeaza cum se cuvine 10 milioane de comenzi (P) !

In curand eMAG va inregistra vanzarea cu numarul 10 milioane si doreste sa sarbatoreasca cum se cuvine acest eveniment oferind reduceri consistent in perioada 19-25 mai 2015.

Campania de reduceri va incepe in cursul diminetii de maine iar prin intermediul aplicatiei de mobil, ofertele vor fi disponibile cu 1 ora mai devreme.

Va recomand sa fiti pe faza, si sa va instalati aplicatia pe mobil pt a vizualiza printre primii reducerile, de pana la 50% din aceasta campanie.

Puteti accesa oferta completa dand click pe imaginea de mai jos !

eMAG-reduceri-www.ithot.ro

Clientii care vor face cumparaturi de minim 100 lei, in aceasta perioada, pot castiga prin tragere la sorti un superb BMW Z4.

Regulamentul acestei campanii il regasiti mai jos!

Pentru a te înscrie în această campanie, al cărei premiu este un autoturism BMW Z4, trebuie să plasezi cel puţin o comandă pe eMAG, în perioada 19 – 25 mai 2015. Iată detalii despre cum procedezi:

  • Pentru fiecare comandă înregistrată şi facturată în perioada menţionată, primeşti în mod automat o şansă de participare la tragerea la sorţi, sub formă de Cod, indiferent de valoarea comenzii plasate;
  • În plus, pentru fiecare 100 lei (o sută lei) cheltuită în cadrul comenzii, inclusiv TVA, mai primeşti o şansă la tragerea la sorţi, respectiv un Cod, pe lângă cea primită la plasarea comenzii;
  • Dacă plasezi mai multe comenzi în această perioadă (19-25 mai 2015), poţi acumula mai multe şanse, potrivit procedurii de mai sus.
  • Să exemplific: dacă ai două comenzi plasate, fiecare în valoare de 150 lei (TVA inclus), vei primi 4 şanse, respectiv 4 Coduri: câte o şansă pentru fiecare comandă plasată, respectiv câte o şansă pentru fiecare 100 lei cheltuiţi de fiecare comandă. Fiecare Cod (şansă) este unic şi îl vei primi pe adresa de e-mail folosită în cadrul plasării comenzii.

Pe scurt, cu cât mai multe comenzi vei plasa în perioada 19-25 mai 2015, cu atât mai multe şanse ai să câştigi în urma tragerii la sorţi marele premiu pus în joc.

Lasă un comentariu