eMAG – campania de reduceri masive continua!

Campania de reduceri masive de la eMAG continua. iar majoritatea produselor listate beneficiaza de reduceri cuprinse intre 20 si 50%.

Nu uitati faptul ca orice comanda plasata, de minim 100 lei, va aduce o sansa in plus pt castigarea marelui premiu….. un BMW Z4.

Puteti accesa oferta completa dand click pe imaginea de mai jos !

eMAG - campania de reduceri masive continua!, eMAG – campania de reduceri masive continua!, ITHOT.RO - Reziliere contracte de telefonie mobilă

Clientii care vor face cumparaturi de minim 100 lei, in aceasta perioada, pot castiga prin tragere la sorti un superb BMW Z4.

Regulamentul acestei campanii il regasiti mai jos!

Pentru a te înscrie în această campanie, al cărei premiu este un autoturism BMW Z4, trebuie să plasezi cel puţin o comandă pe eMAG, în perioada 19 – 25 mai 2015. Iată detalii despre cum procedezi:

  • Pentru fiecare comandă înregistrată şi facturată în perioada menţionată, primeşti în mod automat o şansă de participare la tragerea la sorţi, sub formă de Cod, indiferent de valoarea comenzii plasate;
  • În plus, pentru fiecare 100 lei (o sută lei) cheltuită în cadrul comenzii, inclusiv TVA, mai primeşti o şansă la tragerea la sorţi, respectiv un Cod, pe lângă cea primită la plasarea comenzii;
  • Dacă plasezi mai multe comenzi în această perioadă (19-25 mai 2015), poţi acumula mai multe şanse, potrivit procedurii de mai sus.
  • Să exemplific: dacă ai două comenzi plasate, fiecare în valoare de 150 lei (TVA inclus), vei primi 4 şanse, respectiv 4 Coduri: câte o şansă pentru fiecare comandă plasată, respectiv câte o şansă pentru fiecare 100 lei cheltuiţi de fiecare comandă. Fiecare Cod (şansă) este unic şi îl vei primi pe adresa de e-mail folosită în cadrul plasării comenzii.

Pe scurt, cu cât mai multe comenzi vei plasa în perioada 19-25 mai 2015, cu atât mai multe şanse ai să câştigi în urma tragerii la sorţi marele premiu pus în joc.

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!