Discovery le raspunde celor de la Telekom

Din pacate inestimabilul Telekom Romania nu a fost capabil sa gestioneze intr-un mod elegant aceasta speta iar conflictul cu Discovery Romania a escaladat rapid si din acest motiv……”deranjul” continua.

Oferte-Telekom-sept-2017-18.jpg

Bineinteles ca doar abonatii au de suferit din tot acest scandal dat fiind faptul ca sunt nevoiti sa achite niste servicii de care nu pot beneficia.

Acum cei de la Discovery Romania le ofera un raspuns oficial abonatilor Telekom si implicit, inestimabilului operator care este….. 🙂

„Le cerem scuze telespectatorilor pentru că trebuie să fie martorii acestei discuții – nu aceasta a fost intenția noastră.

Credem în libertatea de a alege, câtă vreme există fair-play. Dacă Telekom România ar include TOATE canalele TV din portofoliu în pachete din care telespectatorii să aleagă, atunci propunerea înaintată ar avea sens. Însă propunerea actuală ne discriminează, izolând canalele noastre, dar menținând aceeași structură de pachete și costuri pentru celelalte canale TV. Nu credem că este o abordare corectă față de noi sau față de fanii noștri, așa că nu o putem accepta.

Rămânem deschiși la negocieri fair-play cu Telekom, purtate cu bună-credință.”

Telekom-Discovery-Romania-razboi-ithot-ro-1.png

Asadar starea conflictuala continua si probabil ca nu vor ajunge prea curand la un numitor comun dar o sa va tinem la curent cu privire la evolutia acestei spete.

Nu uitati nici de faptul ca operatorul Telekom este acuzat de faptul ca prelungeste in mod abuziv abonamentele clientilor si ulterior „umfla” facturile acestora iar pentru detalii accesati acest link.

Telekom-teapa-internet-router-5.jpg

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata