Digi Mobil a “strâns” peste 2 milioane de abonați dar din pacate nu precizează și numărul de rezilieri!

Inestimabilul operator Digi Mobil a ajuns la peste 2 milioane de abonati, persoane fizice, in numai doi ani de la relansare, ajungand astfel la o cota de piata estimata de 25% din piata abonamentelor pentru persoane fizice.

Digi-Mobil-Reziliere-contractPachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienti in ultimii doi ani si se claseaza in acest fel in topul preferintelor utilizatorilor Digi Mobil si din piata. In acelasi timp, serviciul de internet mobil inregistreaza peste 2,4 milioane de utilizatori.

rcs-rds-4
“Secretul succesului inregistrat cu serviciul Digi Mobil se datoreaza pe de o parte, investitiilor in tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate, la un pret avantajos, pentru utilizatorii din Romania, iar, pe de alta parte, clientilor care au avut incredere in noi. Vom continua sa investim in dezvoltarea retelelor 3G si 4G pentru a le oferi clientilor nostri servicii de internet mobil la viteze superioare, astfel incat sa se poata bucura de pachetul generos de date mobile pe care Digi Mobil il are inclus la toate abonamentele din portofoliu.” declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

Digi-Mobil-Reziliere-contract
Era interesant sa aflam si detalii cu privire la numarul abonatilor care doresc sa rezilieze contractele si care au facut demersuri in acest sens.

Dar probabil ca este mult mai simplu sa ne laudam cu acoperirea retelei 4G decat sa punem accent pe calitatea serviciilor oferite, care lasa de dorit iar o astfel de atitudine nu isi are loc intr-o activitate de vanzari.

Am fost surprinsi de numarul mare de abonati care doresc sa renunte la serviciile acestui operator iar pentru mai multe detalii accesati acest link.

Veti regasi procedura prin intermediul careia puteti rezilia contractul cu Digi Mobil si fara costuri suplimentare.

Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of