Coolpad Mega 2.5D – smartphone dotat cu display HD, 3 GB de RAM, android Marshmallow și carcasă din metal

Cei de la Coolpad au lansat in India un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza Mega 2.5D si se evidentiaza prin intermediul raportului atractiv dintre pret si specificatii.

Coolpad-Mega-2

Coolpad Mega 2.5D este echipat cu procesorul quad-core  MediaTek MT6735P  tactat la 1 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Coolpad-Mega-2.5D-1

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu senzor Sony si flash LED iar camera foto secundara dispune tot de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Coolpad Mega 2.5D are un display IPS de 5.5 inch care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Coolpad Mega 2.5D este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE cu VoLTE si dispune de:  WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Coolpad Mega 2.5D are 7.85 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.600 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata CoolUI 8.0.

Coolpad-Mega-2

Noul smartphone din portofoliul celor de la Coolpad va fi disponibil spre comercializare in exclusivitate prin intermediul amazon.in iar pretul acestui terminal este de doar 105 dolari.

Coolpad-Modena-1

Va reamintim si faptul ca am testat de la Coolpad modelul Modena iar review-ul complet este disponibil aici.

Via: fonearena.com