China Mobile A3S poate fi cumpărat la doar 277 de lei iar acesta dispune de 2GB RAM și are conexiune 4G/LTE

China Mobile A3S este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care dispun de conectivitate 4G/LTE iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 277 de lei.


Acest smartphone dispune de procesorul Quad-Core Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

China Mobile A3S este echipat cu un display IPS care masoara 5.2 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

China Mobile A3S este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0,  Radio FM si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 8.1 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.800 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

China Mobile A3S se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul banggood.com la doar 277 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Vkworld Mix poate fi achizitionat acum la un pret bun direct din Romania iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu