Vkworld Mix poate fi achiziționat la doar 475 de lei iar terminalul are 2 GB de RAM și display HD bezel-less

Vkworld Mix este un smartphone de buget iar terminalul adopta un design atractiv si poate fi achizitionat acum din Romania la doar 475 de lei.

Vkworld Mix dispune de procesorul Quad-Core MediaTek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-T720 MP2, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins cu maxim 64 de GB, prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu senzor CMOS, touch focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Vkworld Mix este echipat cu un display IPS bezel-less care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

Vkworld Mix este un smartphone dual-sim(micro +nano), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0,  Radio FM si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Acest smartphone are 7.9 mm grosime, este echipat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 3.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Smartphone-ul Vkworld Mix se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 475 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Oukitel U18 poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun iar detaliile complete sunt disponibile aici.