ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Cei de la Telekom au probleme grave la rețeaua mobilă și doar abonații au de suferit pe această temă spinoasă

O multime de abonati ai inestimabilului operator sau plans de faptul ca nu pot beneficia de serviciile acestora inca din aceasta dimineata iar in acest sens cei de la Telekom au postat un mesaj pe pagina lor de facebook, in care isi cer scuze pentru problemele create.

“Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali”.

Ca urmare a sesizarilor receptionate de la cititori, am incercat sa aflam mai multe detalii cu privire la problemele pe care le intampina cei de la Telekom cu reteaua mobila.

Conform “gurilor rele” se pare ca inestimabilul operator a fost “sabotat” chiar de catre angajatii proprii……care au decis sa isi manifeste nemultumirile prin intermediul unor “mici reglaje” de mare “finete” iar in urma acestora reteaua mobila a inceput sa o ia razna.

Desigur ca inestimabilul operator a incercat sa mai “dreaga” putin busuiocul si au revenit cu un update la comunicatul initial iar acestia spun ca:

“Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi remediate în această seară. Echipele noastre tehnice lucrează în continuare la rezolvarea lor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă ținem la curent cu evoluția situației”.

Bineinteles ca inestimabilul operator nu isi va recompensa in vreun fel abonatii pentru neplacerile cauzate desi acestia sunt singurii care au avut de suferit in urma acestor probleme grave.

Va reamintim faptul ca puteti rezilia contractele oricand si fara costuri suplimentare iar acesta este singurul mod prin intermediul caruia puteti “taxa” operatorul si detaliile complete sunt disponibile aici.

Nu uitati nici de faptul ca operatorul Vodafone Romania a fost obligat sa elimine din contracte mai multe clauze abuzive iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu