ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Apple iPhone XS și XS Max au fost lansate iar acestea au procesoare six-core A12 și camere foto duale

Celebra companie din Cupertino si-a lansat astazi noile flagship-uri iar acestea poarta numele de iPhone XS și iPhone XS Max.

Ambele terminale sunt identice ca design iar diferentele intervin la nivel de specificatii hardware unde modelul XS Max dispune de un display ceva mai generos.

Smartphone-urile iPhone XS și XS Max sunt echipate cu noile procesoare Six-Core A12 Bionic care sunt fabricate pe tehnologia de 7nm si au GPU-uri cu 4 nuclee iar spatiul de stocare intern poate fi de 64GB, 256GB si respectiv 512GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.8) + 12MP(f/2.4), dispune de stabilizare optica duala, zoom optic si flash LED true tone iar camera foto secundara dispune de 7MP(f/2.2) si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

Carcasele ambelor terminale sunt realizate in totalitate dintr-o  combinatie de inox  si sticla iar acestea poseda certificarea IP68, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Apple iPhone XS este echipat cu un display OLED care masoara 5.8inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2436 x 1125 pixeli si dispune de tehnologia 3D Touch.

Smartphone-ul iPhone XS Max are un display OLED Super Retina HDR ceva mai generos iar acesta masoara 6.5inci in diagonala si ruleaza la rezolutia 2688 x 1245 pixeli.

Sistemul de sonorizare este stereo in cazul ambelor terminale iar oficialii Apple sustin faptul ca este capabil sa redea un sound de calitate.

Ambele sunt terminale dual-sim(nano + eSIM), compatibile 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac cu MIMO, Bluetooth 5.0, NFC si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu FaceID.

Din pacate se pare ca doar in China se vor comercializa modele care dispun de doua cartele nanoSIM.

Oficialii Apple nu au oferit detalii concrete cu privire la capacitatea bateriilor dar mai mult ca sigur ambele terminale vor avea o autonomie la fel de modesta precum generatiile anterioare.

Partea buna este ca ambele terminale dispun de tehnologiile Qi wireless charging & fast charging si acestea ruleaza versiunea de iOS 11.

Noile flagship-uri ale celor de la Apple vor fi disponibile curand spre comercializare in trei variante d culoare(gri carbon, auriu si argintiu) iar preturile vor pleca de la “doar” 1.100 de dolari pentru versiunea de baza si vor ajunge la 1.550 de dolari pentru versiunea de top.

Cei de la Apple au lansat in cadrul aceluiasi eveniment si o versiune ceva mai accesibila fata de noile flagship-uri iar aceasta poarta numele de iPhone XR si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: theverge.com

Lasă un comentariu