Blog ITHOT.RO

Apple iPhone XR a fost lansat și are procesorul Six-Core A12 Bionic, Face ID, posedă certificare IP67 + iOS 12

Cei de la Apple au lansat in cadrul aceluiasi eveniment si o versiune ceva mai accesibila fata de noile flagship-uri iar aceasta poarta numele de iPhone XR.

Practic avem de-a face cu un smartphone dedicat celor mai “saraci” fani din portofoliul celor de la Apple, care nu isi permit sa isi achizitioneze unul dintre flagship-urile acestora.

iPhone XR este echipat tot cu noul procesor Six-CoreA12 Bionic care este fabricat pe tehnologia de 7nm iar spatiul de stocare intern poate fi de 64GB, 128GB si respectiv 256 de GB.

Camera foto principala dispune de 12MP(f/1.8) , este dotata cu stabilizare optica si flash LED true tone iar camera foto secundara dispune de 7MP(f/2.2) si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de inox si sticla iar terminalul poseda certificarea IP67, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

iPhone XR are un display LCD Liquid Retina iar acesta masoara 6.1inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1792 x 828 pixeli si dispune de tehnologia 3D Touch.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Apple este un smartphone dual-sim(nano + eSIM), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac cu MIMO, Bluetooth 5.0, NFC si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu tehnologia FaceID.

Bineinteles ca si de aceasta data oficialii Apple au “omis” sa prezinte detalii legate de capacitatea acumulatorului dar au precizat faptul ca dispune de tehnologiile Qi wireless charging si fast charging.

iPhone XR va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare din data de 19 octombrie 2018 iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 750 de dolari.

Via: theverge.com

Lasă un comentariu