Blog ITHOT.RO

Allview Viper 2 este pregatit de marea lansare!

Va spuneam acum cateva zile faptul ca brasovenii de la Allview pregatesc lansarea unui nou smartphone extrem de interesant, care va ascunde sub capota un hardware potent.

Noi banuim ca este vorba despre Viper 2, despre care stim deja ca va avea un design elegant si va fi dotat cu un sistem de sonorizare excelent, care dispune de tehnologia DTS.

Acum am receptionat informatii noi si se pare ca noul terminal al brasovenilor va fi echipat cu o camera foto principala de senzatie, care va fi capabila sa realizeze fotografii de calitate iar dovada o regasiti mai jos:

Ambele fotografii au fost imortalizate cu Viper V2, prima fotografie este realizata la rezolutia de 13 MP iar cea de-a doua este, dupa cum puteti foarte usor observa, mult mai clara la nivel de detaliu, fiind obtinuta prin intermediul noi tehnologii care echipeaza acest terminal(la o rezolutie de 64 MP), iar pentru mai multe detalii va invitam sa vizualizati videoclipul de mai jos.

Vom reveni cu noi informatii de indata ce terminalul va fi lansat dar pana atunci va invitam sa ne lasati opinia voastra despre Viper V2, in sectiunea dedicata comentariilor.

4 comentarii la „Allview Viper 2 este pregatit de marea lansare!”

Lasă un comentariu