Brasovenii de la Allview pregatesc lansarea pentru Viper V2!

Brasovenii de la Allview se tin de șotii iar astazi ne-au trimis un scurt teaser prin intermediul caruia doresc sa ne testeze vigilenta.

Ca sa nu va mai tinem in suspans va invitam sa vizualizati videoclipul de mai jos si sa ne lasati opinia voastra in sectiunea de comentarii.

YouTube video

Noi banuim ca brasovenii vor lansa in curand un nou smartphone interesant, care se va intitula Viper V2 si va ascunde sub capota un hardware potent.

Se pare ca noul terminal va fi dotat cu un sistem de sonorizare excelent, beneficiind de tehnologia DTS, despre care stim faptul ca este capabila sa livreze un sunet de senzatie.

Am remarcat designul elegant si slim dar momentan nu avem mai multe detalii cu privire la specificatiile hardware ale acestui smartphone misterios.

Oricum nu va panicati deoarece vom elucida in curand misterul si vom afla ce ascunde sub capota acest nou terminal al partenerilor nostrii.

Viper V2

3 comentarii la „Brasovenii de la Allview pregatesc lansarea pentru Viper V2!”

  1. Eu am fost hotarat X2 Extreme dar m-am razgandit in ultima clipa, cand am vazut promotia de la S6 pe emag.Pe viper v2 mizez si eu dar sunt curios sa aflu specificatii.

    Răspunde

Lasă un comentariu