Allview P9 Energy Lite – smartphone cu procesor octa-core, 3 GB de RAM și baterie de 4.000 mAh

Revenim asa cum v-am promis cu detalii despre cele 2 variante mai accesibile ale smartphone-ului P9 Energy pe care brasovenii de la Allview l-au lansat astazi.

P9-Energy-Lite-1

Incepem cu P9 Energy Lite iar acesta dispune de un procesor octa-core tactat la 1.5 GHz, GPU Mali T860, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

P9-Energy-Lite-3

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu auto-focus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

P9 Energy Lite este echipat cu un display IPS care masoara 5.3 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

P9 Energy Lite este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE(in standardele TDD + FDD) si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n (2.4 si 5 GHz), Bluetooth 4.0, Radio FM si GPS.

P9-Energy-Lite-2

Asadar trebuie sa mentionam si faptul ca P9 Energy Lite este compatibil cu „vestita” retea 4G a celor de la Digi Mobil.

P9-Energy-Lite-4

Noul smartphone din portofoliul brasovenilor de la Allview are 8.2 mm grosime, este dotat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 4.000 mAh(SDI) iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

p9-energy-lite

P9 Energy Lite este disponibil deja la precomanda si poate fi achizitionat la “doar” 1.199 lei iar livrarile vor incepe din luna noiembrie.

In articolul urmator o sa va prezentam si specificatiile complete ale modelului Allview P9 Mini si trebuie sa va prevenim asupra faptului ca terminalul are un pret ceva mai accesibil.