ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

AllCall Alpha poate fi achiziționat la doar 345 de lei iar acesta dispune de cameră foto duală și display IPS HD

AllCall Alpha este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum pe iHunt.ro si poate fi achizitionat la doar 345 de lei.

Smartphone-ul AllCall Alpha dispune de procesorul quad-core MediaTek MTK6580A tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 2 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP.

AllCall Alpha este echipat cu un display IPS produs de catre SHARP iar aceasta masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

AllCall Alpha este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Acest smartphone are 7.9 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

AllCall Alpha se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 335 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Ulefone S8 Plus poate fi achizitionat acum la doar 450 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

2 comentarii la „AllCall Alpha poate fi achiziționat la doar 345 de lei iar acesta dispune de cameră foto duală și display IPS HD”

Lasă un comentariu