ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

AKTA atacă în forță piața de telefonie mobilă iar ofertele acestora încep de la doar 2 Euro și sunt disponibile deja

Cei de la Digital Cable Systems(AKTA) si-au extins portofoliul de servicii iar acum ofera si abonamente de telefonia mobila, la nivel national desigur.

Asadar, AKTA(Digital Cable Systems) intra in forta pe piata de telefonie mobila si ofera un abonament al carui cost este “aberant” de mic, in speta costa doar 2 Euro si include beneficii interesante.

Acum se pare ca AKTA au reusit sa detroneze celebra retea DigiMobil, care oferea pana acum cele mai mici preturi la abonamentele de telefonie mobila.

Digital Cable Systems este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de cablu iar acum vor sa se impuna si pe partea de telefonie mobila, prin intermediul unor abonamente care au preturi derizorii.

Cei de la AKTA au putut oferi aceste servicii prin intermediul acordului incheiat cu Telekom, care le permite utilizarea retelei 2G si 3G a acestora.

Asadar cei de la Telekom nu le-au oferit acces si la reteaua 4G/LTE pe care o detin dar probabil ca pe viitor o vor face daca lucrurile se indreapta in directia dorita.

Revenind la abonamentul de 2 Euro pe care il ofera AKTA, trebuie sa va spunem ca include doar 200 de minute care pot fi utilizate atat in reteaua proprie(fixa si mobila), cat si in reteaua Telekom.

Asadar beneficiile acestui abonament sunt destul de modeste dar abonatii pot opta si pt achizitionarea unor extraoptiuni:

  • 500 de MB de internet poate fi achizitionat la “doar” 5 Euro;
  • 60 de minute care pot fi utilizate in retelele nationale fixe si mobile poate fi achizitionat la doar 2 Euro;
  • clientii pot opta si pt extraoptiunea de 4 Euro, care ofera 60 de minute de apeluri  catre retelele fixe si mobile din Europa de Vest si Canada.

Din pacate aceste extraoptiuni sunt destul de costisitoare iar beneficiile aduse sunt mult prea modeste dar ramane de vazut cat succes va fi capabila sa inregistreze aceasta “mega” oferta.

Cert este faptul ca firma AKTA este capabila sa ofere acum pachete complete de internet, televiziune si telefonie fixa + mobila, la preturi rezonabile.

Va reamntim si faptul ca puteti rezilia oricand abonamentele de telefonie mobila si fara costuri suplimentare iar pentru detalii accesati acest link.

 

 

Lasă un comentariu