ITHOT: Știri din IT & C

Acer Switch Alpha 12 – convertibil dotat cu display 4K, 8 GB de memorie RAM si sistem de racire pe lichid

Acer a lansat in cadrul aceluiasi eveniment si un convertibil extrem de interesant iar sistemul poarta numele de Switch Alpha 12.

Acer-Switch-Alpha-12-1

Acer Switch Alpha 12 este disponibil in mai multe configuratii si poate avea la “bord” noile procesoare Intel  din generatia a sasea Core i3/Core i5/Core i7 , poate fi echipat cu pana la 8 GB de memorie RAM iar spatiu de stocare este de tip SSD si are o capacitate de 512 GB.

Noul convertibil al celor de la Acer este echipat cu un display IPS care masoara 12 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2160×1440 pixeli.

Acer Switch Alpha 12 are 15.85 mm grosime, cantareste 1.25 Kg, vine cu Windows 10 Home/Pro preinstalat si dispune de: 2 porturi USB 3.1, un port HDMI, 3 porturi USB Type-A si un port display.

Carcasa acestui convertibil este realizata in totalitate din aluminiu iar sistemul de racire este pe lichid, asadar utilizatorii au scapat de zgomotul pe care il emit clasicele ventilatoarele.

Acer Switch Alpha 12 este capabil sa livreze pana la 8 ore de autonomie iar acesta va fi disponibil spre comercializare din luna iunie si va putea fi achizitionat la 599 de dolari.

Acer-Switch-Alpha-12-2

Va invitam sa vizualizati si clipul de prezentare al acestui convertibil.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu