Home Noutăți HP 22W – Recenzie a unui monitor performant și ieftin

HP 22W – Recenzie a unui monitor performant și ieftin

by BYTZA

Dacă sunteți printre cei care își doreau un monitor nou, pentru că cel vechi nu mai făcea față noilor platforme de jocuri, sau pur și simplu doriți o imagine mai clară pentru munca de zi cu zi la birou, sau pentru a viziona emisiunile sau serialele favorite, în rândurile de mai jos, veți găsi aspectele generale ale unuia dintre cele mai accesibile monitoare de pe piață la ora actuală și anume HP 22W.

Compania americană Hewlett Packard a fost înființată în 1939 de Bill Hewlett și David Packard, doi studenți care au început să lucreze în garajul casei lor din Palo Alto, California și împreună au reușit să facă acest nume unul dintre cele mai importante din lume în ceea ce privește industria de software și hardware.

Vom vorbi despre un monitor cu un preț foarte redus, dacă îl comparăm cu altele care trec de suma de $200. Aceasta nu înseamnă că este de o calitate mai slabă, ci din contră, performanța acestuia îl poziționează printre cele mai vândute monitoare de pe piață.

Pachetul include, bineînțeles, manualul de utilizare, garanția, un cablu audio și unul analog VGA. În cazul în care monitorul este defect, sau deteriorat, produsul va fi înlocuit în termen de 15 zile.

Designul său este foarte elegant, cu o linie sobră și definită. Marginile ecranului sunt foarte înguste, oferind un plus în ceea ce privește aspectul vizual al monitorului și vă permite să vă bucurați de mai mult spațiu pe ecran în dimensiuni mai mici ale monitorului. Acest lucru vă va facilita configurațiile multiple de ecran, pentru o organizare mai eficientă a spațiului de lucru.

Monitorul poate fi conectat atât la PC, cat și la laptop, incluzând atât porturi HDMI cât și VGA. Frecvența este de 80 kHz, cântărește aproape 3 kilograme, iar dimensiunile sale sunt de 17,6 x 38 x 48,9 centimetri. Dacă doriți un ecran Full HD pentru biroul dumneavoastră, acesta este o optiune perfectă, deoarece oferă o navigare foarte simplă și o instalare rapidă.

Utilizatorul poate stabili toate tipurile de setări prin intermediul panoului QHD, care este utilizat pentru a proiecta imagini cu un nivel de detaliu care este criptat cu 77% mai mare decât cel al majorității ecranelor standard, protejându-vă în acest fel vederea.

Nu doar vederea este afectata de timpul petrecut în fața monitorului, de aceea este foarte recomandat să luați o pauză din ceea ce faceți, indiferent că este lucru la birou, un joc online sau orice altă activitate de lungă durată în fața computerului, atât pentru regăsirea eficienței, cât și la relaxarea creierului și mușchilor. Pauzele sunt necesare, de asemenea și în sporturi, cum ar fi turneele de poker unde jucătorii petrec mult timp așezați pe scaun, concurenții iau așa-numitele pauze sincronizate, care durează în general 55 de minute și s-au dovedit a fi foarte utile.

Lăsând la o parte designul său, să ne concentrăm asupra funcționalității monitorului. Vorbim despre o rezoluție de 1920 x 1080, adică Full HD. Culorile arată foarte viu și imaginea foarte clară, ceea ce vă poate lăsa impresia că vă uitați la un monitor mult mai scump.

Timpul de răspuns este de numai 5 ms. Un timp foarte decent pentru prețul pentru care îl puteți achiziționa. Formatul de ecran este convențional, adică 16: 9. Lumina emisă de monitor este de 250 lumeni, iar tehnologia acestuia este LCD.

Acesta este unul dintre cele mai versatile monitoare de pe piață care este remarcabil în multe aspecte și este ideal pentru un PC de gaming, design, seri de seriale, sau ca un ecran auxiliar pentru a lucra.

Principalele caracteristici ale HP 22w:

  •  design elegant
  •  vedere panoramica
  •  conexiune simplă la porturile VGA și HDMI incluse
  •  tehnologia IPS (in-plane switching)
  •  cablu HDMI inclus
  •  rezoluție 1920 x 1080 la 60 Hz
  •  dimensiune: 22 „
  •  culoarea neagră
  •  preț foarte economic
  •  difuzoare integrate

Din păcate, producătorul oferă doar un an de garanție, monitorul nu are în pachet cablul DVI, nu are porturi USB, dar minusurile sunt compensate de prețul mic în comparație cu performața, aspectul elegant și difuzoarele incorporate.

Sursa foto: Pixabay

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments