Blog ITHOT.RO

ZTE V5G este disponibil la doar 99 de dolari iar terminalul are 3GB de RAM, procesor Octa-Core și display FullHD

ZTE V5G este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul poate fi achizitionat acum la doar 99 de dolari.

ZTE V5G dispune de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 617 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 405, 3GB de memorie RAM si 32GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camera foto principala dispune de 13MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5MP.

ZTE V5G este echipat cu un display LTPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul nu sta rau nici la capitolul finisaje.

ZTE V5G este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la ZTE este dotat cu un acumulator de 3.000mAh care dispune de tehnologia Qualcomm Quick Charging.

Smartphone-ul ZTE V5G se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul GizTop.com la doar 99 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu