Blog ITHOT.RO

ZTE Nubia Z9 a fost lansat si face senzatie !

Cei de la ZTE si-au lansat noul amiral, prin intermediul caruia spera sa revolutioneze piata smartphone-urilor, fiind echipat cu un display spectaculos, edge to edge, pe care  probabil ca il vom mai vedea pe viitor si pe alte device-uri.

Marginile laterale  ce incadreaza display-ul sunt extrem de subtiri, masurand 0,8mm, si transparente, oferind un efect optic superb care iti da impresia ca display-ul se intinde pe toata partea frontala a smartphone-ului.

Display-ul are 5.2″ si o rezolutie full-hd iar acumulatorul care promite o autonomie decenta, are capacitatea de 2900 mAh.

ZTE-NUBIA-Z9

Aceste margini laterale sunt si interactive oferind posibilitatea utilizatorilor sa ruleze diverse functii ale smartphone-ului precum: camera foto. vizualizare notificari, etc.

Nubia Z9 are sub capota procesorul Qualcomm Snapdragon 810 si este disponibil in 3 versiuni:

  1. versiunea de baza oechipata cu 3GB RAM si 32GB spatiu de stocare intern
  2. versiunea Elite ofera 4GB RAM si 64GB spatiu de stocare intern
  3. versiunea Exclusive are 4GB RAM, 64GB memorie interna si un cititor de amprenta, care va satisface si pretentiile celor mai pretentiosi utilizatori.

ZTE-NUBIA-Z9-ITHOT.RO

Nubia Z9 este echipat si cu un sitem de sunet potent, Hi-Fi AKM4961, care utilizeaza  tehnologia Dolby Surround 7.1.

Camera principala are 16 MP,  dispune de stabilizator optic si diafragma f/2.0  iar camera secundara are 8MP si este ideala pt selfie.

Pretul noului amiral ZTE este destul de piperat, plecand de la 2100 lei pt versiunea de baza si ajungand la 2700 lei pt versiunea de top.

Lasă un comentariu