ZTE Nubia X8 si X8 Mini au receptionat certificarea TENAA si vor fi lansate in curand!

Cei de la ZTE au receptionat recent certificarea TENAA pentru doua terminale noi, care fac parte din gama Nubia si se intituleaza X8 si X8 Mini.

zte-nubia-X8-1

Noile terminale din portofoliul celor de la ZTE sunt similare ca design iar diferentele majore intervin la nivel de hardware.

ZTE Nubia X8 ascunde sub “capota” procesorul octa-core  Qualcomm Snapdragon 652 tactat la 1.8 GHz, GPU Adreno™ 510, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Camerele foto principale ale ambelor terminale dispun de cate 16 MP, sunt dotate cu autofocus si flash LED iar camerele foto secundare dispun de cate 8 MP.

ZTE Nubia X8 este echipat cu un display IPS care masoara 6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasele ambelor terminale sunt realizate in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

ZTE Nubia X8 are 7.4 mm grosime, este dotat cu un acumulator generos a carui capacitate este de 4.000 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

zte-nubia-X8-mini-1

Ambele terminale sunt dual-sim-uri, compatibile 4G/LTE si dispun de: WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4GHz/5GHz), Bluetooth 4.0 si GPS iar ambele terminale sunt echipate cu senzor de amprente.

ZTE Nubia X8 Mini are la “bord” procesorul octa-core Qualcomm  Snapdragon 617, GPU Adreno™ 405, 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

zte-nubia-X8-1

Nubia X8 Mini este dotat cu un acumulator a carui capacitate este de 2.900 mAh si ruleaza aceeasi versiune de android, in speta android 5.1 Lollipop.

Conform celor mai recente informatii se pare ca ZTE va lansa cele 2 terminale in data de 19 aprilie 2016 iar momentan nu avem detalii cu privire la preturile de comercializare ale acestora, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!