ZTE MAX XL este dotat cu procesorul quad-core Snapdragon 425, display FullHD, 2 GB de RAM și Nougat

Compania chineza ZTE continua seria de lansari iar de aceasta data au lansat un nou phablet entry-level si terminalul se intituleaza Max XL.

ZTE MAX XL dispune de procesorul quad-core Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

ZTE MAX XL este echipat cu un display IPS care masoara 6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

ZTE MAX XL este un phablet dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul phablet din portofoliul celor de la ZTE are 9.3 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.990 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat.

ZTE MAX XL este disponibil deja spre comercializare prin intermediul operatorului telecom Boost Mobile, care activeaza in Statele Unite iar terminalul poate fi achizitionat la 130 de dolari.

Asadar vorbim de un terminal care detine un raport decent intre pret si specificatii dar care nu exceleaza la vreun capitol.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu