ZTE Grand X3 – smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dotat cu port USB Type-C!

Cei de la ZTE au lansat in cadrul CES 2016 un nou smartphone de buget iar acesta se intituleaza Grand X3 si se evidentiaza prin intermediul raportului excelent dintre pret si specificatii.

ZTE-Grand-X3-2

ZTE Grand X3  ascunde sub capota procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 210 tactat la 1.3 GHz, GPU Adreno™ 304, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Noul smartphone al celor de la ZTE este echipat cu un display IPS de 5.5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si livreaza o densitate de 267 ppi.

ZTE Grand X3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G care dispune de: tehnologia VoLTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C.

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

ZTE-Grand-X3-1

ZTE Grand X3 ruleaza versiunea de android Lollipop 5.1 iar sub capota ascunde un acumulator de 3.000 mAh care este dotat cu tehnologia Quick Charge 1.0.

Noul smartphone al celor de la ZTE va fi disponibil spre comercializare in curand iar pretul se va situa in jurul valorii de 130 dolari.

Lasă un comentariu