ZTE BLADE L5 PLUS – smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si disponibil la 85 de dolari

Compania chineza ZTE a lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul face parte din gama Blade si se intituleaza L5 Plus.

ZTE-BLADE-L5-Plus-3

ZTE BLADE L5 PLUS  ascunde sub “capota” procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali 400, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

 ZTE BLADE L5 PLUS este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

 ZTE BLADE L5 PLUS este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

ZTE-BLADE-L5-Plus-2

Noul smartphone de buget al celor de la ZTE are 8.3 mm grosime, este dotat cu un acumulator a carui capacitate este de 2.150 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

ZTE-BLADE-L5-Plus-1

 ZTE BLADE L5 PLUS este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat la pretul de aproximativ 85 de dolari.

Via: androidadvices.com

Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of