ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

ZTE Blade A3 este un smartphone dotat cu procesor quad-core, display HD, 3 GB RAM și cameră selfie duală

Compania chineza ZTE a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul poarta numele de Blade A3 si dispune de un hardware echilibrat.

ZTE Blade A3 este echipat cu procesorul quad-core MediaTek MT6737T tactat la 1.5 GHz, GPU Mali-T720, 3 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP si este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara este duala si dispune de 5 MP + 2 MP.

ZTE Blade A3 are un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa acestui smartphone este de tip unibody iar aceasta este realizata in totalitate din policarbonat si terminalul pare sa stea binisor la capitolul finisaje.

ZTE Blade A3 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la ZTE are 8.2 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

ZTE Blade A3 va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 120 de dolari.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu