ZTE a lansat Axon, Axon Lux, Axon Mini și Axon watch!

Cei de la ZTE au lansat recent o serie de gadget-uri extrem de interesante care se evidentiaza atat prin designul elegant dar mai ales prin raportul excelent dintre pret si specificatii.

722201584658PM_635_zte_axon_lux

ZTE Axon Lux este un smartphone dual-sim, compatibil 4G care ascunde sub capota procesorul  Snapdragon 810 secondat de o cantitate uriasa de RAM, in cuantum de 4 GB și  128 GB spatiu de stocare.

ZTE_Axon_phone

Axon Lux este echipat cu un display  quad HD de 5,5″ si ruleaza cea mai recenta versiune de android Lollipop customizata cu interfața MiuFavor 3.2.

Camera principala dispune de 13MP, este dotata cu autofocus si flash dual LED iar camera secundara dispune de 8MP.

Axon Lux ascunde sub capota un acumulator de 3000 mAh care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Trebuie sa mentionam si faptul ca noile flagship-uri ZTE sunt echipate cu scaner de amprenta si scaner de retina.

ZTE Axon Lux se comercializeaza deja in china la pretul  excelent de doar 570 dolari.

ZTE-Axon

Fratele mai mic se intituleaza ZTE Axon  si ascunde sub capota procesorul quad-core Snapdragon 810, secondat de 3 GB RAM și 32GB spațiu de stocare intern.

ZTE Axon este echipat cu un display de 5,5″ care ruleaza la rezolutia de 1920×1080 pixeli, cea mai recenta versiune de android Lollipop.Cmera principala dispune de 13MP si este dotata cu autofocus si flasg dual LED iar camera secundara dispune de 8MP.

ZTE Axon se comercializeaza deja in China la pretul de aproximativ 400 dolari, ceea ce face din acest terminal un best-buy.

zte-axon-634x640

Despre ZTE Axon Mini stim doar ca este echipat cu un dispaly Super AMOLED de 5,2″ iar specificatiile acestuia sunt ceva mai modeste.

ZTE Axon Watch este un ceas inteligent care poseda certificarea IP67, ceea ce inseamna ca rezista cu brio la scouri, apa si praf.

Axon Watch este echipat cu un display circular de 1,4″, protejat atat de Gorilla Glass cat și de sticlă de safir.

Noul smartwatch ZTE ascunde sub capota procesorul Snapdragon 400, secondat de 512MB RAM si 4GB spatiu de stocare intern.

Axon Watch a fosdt realizat in colaborare cu cei dee la Tecent si astfel smartwatch-ul ruleaza ce mai recenta versiune de Tecent OS.

ZTE-Axon-Watch

Axon Watch este dotat cu bluetooth 4.0 si poate fi controlat atat vocal cat si prin gesturi.

Noul smartwatch ZTE  oferă informații utilizatorilor legate de starea de sănătate, activitatea zilnica și poate fi utilizat pt a initia atat apeluri cat si mesaje.

Momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare al acestui smartwatch, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

 

Lasă un comentariu