ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Zopo Flash G5 Plus -smartphone cu procesor octa-core, display FullHD, 2 GB de RAM și Marshmallow

Cei de la Zopo au lansat un nou smartphone elegant si echilibrat iar terminalul poarta numele de Flash G5 Plus.

Zopo Flash G5 Plus ascunde sub “capota” procesorul octa-core Mediatek MT6753 tactat la 1.3 GHz, GPU ARM Skadi MP3, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Zopo Flash G5 Plus este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele par sa fie de
buna calitate.

Zopo Flash G5 Plus este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este echipat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Zopo are 8.3 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.800 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Zopo Flash G5 Plus este disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare(alb, negru, auriu si roz) iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 200 de dolari.

Bineinteles ca in acest buget exista deja pe piata variante mult mai potente iar una dintre acestea este UMi Plus, despre care puteti afla detaliile complete accesand acest link.

Lasă un comentariu