Blog ITHOT.RO

ZOPO Color X 5.5 – smartphone dotat cu procesor quad-core, 3 GB de RAM, display HD și android Marshmallow

Compania chineza ZOPO a lansat un nou smartphone iar terminalul face parte din gama Color si se intituleaza X 5.5.

ZOPO Color X 5.5 dispune de procesorul quad-core Mediatek MT6737 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali T720-MP1, 3 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED .

ZOPO Color X 5.5 este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de metal si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

 Zopo-Color-F2-6

ZOPO Color X 5.5 este un smartphone dual-sim(nano + micro), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

 Zopo-Color-F2-7

Noul smartphone din portofoliul celor de la Zoppo are 8.7 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 2.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow cu interfata CoolUI 8.0.

 Zopo-Color-F2-5

Zopo Color X 5.5 va fi disponibil spre comercializare incepand din data de 20 aprilie 2017, in mai multe variante de culoare(auriu, negru, gri carbon si argintiu) iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 186 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu