Continuam sa va expunem magazinele online care dau zilnic țepe clientilor, iar astazi va prezentam țeapa intitulata ZIVADA.RO. 

Acest magazin online vinde parfumuri contrafacute la pret de parfumuri originale, iar serviciile acestora sunt de cea mai slaba calitate si va recomandam sa-i evitati daca nu vreti sa aveti neplaceri.

Culmea este ca pe compari.ro, acest magazin online are o multime de recenzii pozitive desi majoritatea clientilor sunt nemultumiti de serviciile acestora. Abia recent au inceput sa apara si recenziile negative, precum cea disponibila de mai jos, iar aceasta reflecta realitatea.

Parfumurile NU sunt originale. Comunicarea este slaba, nu au nici macar un numar de telefon la care sa raspunda desi am incercat sa iau legatura cu ei, la mesaje au dat raspunsuri standard si si acelea cu mare greutate. Este o mare pacaleala si sper ca mai multi oameni sa ia masuri astfel incat sa nu mai fie existe si alti oameni pagubiti de aceasta firma.

_cuva

Comanda a sosit foarte greu-desi ei spun cu totul altceva initial, parfumurile NU sunt originale, din 3 comandate-toate sunt CLAR fake-uri iar unul nici macar imaginea nu corespundea cu poza de pe site ( venit fara atomizor). Nu exista ca un parfum s

Parfumul comandat pe zivada.ro poarta numele de Armaf Club De Nuit Intense si acesta a fost sters dupa site de indata ce le-am semnalat faptul ca este un parfum contrafacut. Acum mai este disponibila pe site doar versiunea de 150ml, iar cea cu probleme avea 200ml. Cu siguranta si versiunea de 150ml are aceeasi calitate indoielnica, dat fiind faptul ca parfumurile contrafacute sunt achizitionate de la acelasi furnizor.

Firma din spatele acestui magazin online este SP Venture a.s. iar aceasta are sediul in Praga. Acestia livreaza produsele prin intermediul unei firme fantoma din Cipru, in speta este vorba despre FROGMAN s.r.o.

Exista o lipsa crasa de comunicare pe care cei de la Zivada.ro o manifesta fata de clienti si nu pun pret pe gradul de satisfactie al clientilor. Pe site nu apar detalii clare cu privire la procedura exacta de retur si sunt prezente niste informatii generale care sunt traduse intr-o romana de balta.

Acesta este parfumul care a fost sters dupa site de indata ce le-am semnalat faptul ca este un parfum contrafacut 0214830 – Armaf Club De Nuit Intense Man EDP 200 ml Pentru bărbati

Raspunsul cliseic receptionat de la zivada.ro il regasiti mai jos si practic acestia nu isi asuma responsabilitatea pt faptul ca au livrat un produs contrafacut. Mai mult decat atat, acestia nu sunt dispusi sa returneze contravaloarea integrala a produsului, asa cum este normal, si vor sa penalizeze clientul cu 30% deoarece si-a permis sa deschida ambalajul.

Vă informez despre primirea mărfurilor trimise de dumneavoastră către departamentul nostru de reclamații.

S-a constatat că parfumul este în regulă. Nu a existat niciun defect mecanic sau modificare a culorii/turbidității, consistenței sau mirosului.

Produsul a fost depozitat în condiții optime, adică la temperatura camerei și fără expunere la lumina directă a soarelui. Produsele nu au expirat.

Cumparam toate produsele pe care le oferim doar de la furnizori autorizati. Prin acest pas, excludem orice posibilitate de stocare a mărfurilor de calitate inferioară sau de origine dubioasă. Parfumurile din oferta noastră provin, așadar, de la aceiași furnizori care livrează în magazinele clasice din cărămidă și mortar.

Spre deosebire de parfumeriile din cărămidă și mortar, lucrăm cu marje minime și nu trebuie să plătim chirii scumpe în centrele comerciale. În același timp, lucrăm și cu mai multe produse și, datorită comenzilor mai mari, putem ajunge la prețuri de achiziție mai interesante.

Conform condițiilor noastre de afaceri, pe care le trimit mai jos, vă pot oferi rambursarea sumei reduse pentru parfum cu 30%, deoarece acesta a fost despachetat și scos din ambalajul original.

Singurul prin intermediul caruia putem taxa aceste magazine online care comercializeaza produse contrafacute, este sa adaugam cat mai multe recenzii negative pe comparatoarele de preturi, astfel incat potentialii clienti sa poata evita tepele date de catre acestia, in speta zivada.ro.

Daca treceti prin astfel de experiente neplacute trebuie sa stiti ca puteti apela cu incredere la ajutorul celor de la ANPC, iar reclamatiile pot fi depuse online accesand acest link.

Urmariti cu mare atentie si videoclipul de mai jos ca sa va dati seama exact cum puteti depista rapid un parfum contrafacut si care sunt principalele diferente dintre fake-urile ordinare care sunt disponibile pe piata si originale.