ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

YotaPhone 3 dispune de procesorul octa-core Snapdragon 625, 4 GB de RAM, display AMOLED FHD și Nougat

Cei de la Yota au prezentat in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat in Rusia, un nou smartphone mid-range iar terminalul se intituleaza YotaPhone 3 si dispune de un hardware echilibrat.

YotaPhone 3 este echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625 tactat la 2 GHz, GPU Adreno 506, 4 GB de memorie RAM si sunt disponibile variante de 64/128 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 12 MP, este capabila sa filmeze la rezolutie 4K si are flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune tot de 13 MP si este dotata cu lentile wide.

YotaPhone 3 este echipat cu un display AMOLED care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Desigur ca terminalul dispune si de un display secundar EPD care masoara 5.2 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

YotaPhone 3 este un smartphone dual-sim(nano + nano/microSD), compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 4.2  si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele vor fi cu siguranta de buna calitate.

YotaPhone 3 este echipat cu un acumulator de 3.200 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Yota va fi disponibil in curand spre comercializare iar preturile vor porni de la 350 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 450 de dolari pt varianta de “top”.

Va reamintim si faptul ca Asus pregateste lansare unor noi terminale extrem de interesante care fac parte din gama Zenfone iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu