Blog ITHOT.RO

Xolo One HD – smartphone dual-sim, compatibil 3G la doar 33 de dolari!

Cei de la Xolo continua seria de lansari cu un nou smartphone de buget iar acesta se intituleaza One HD si se evidentiaza prin intermediul raportului excelent ditre pret si specificatii.

Xolo-One-HD-2

Xolo One HD ascunde sub capota procesorul quad-core MediaTek MT6580M tactat la 1.3 GHz, GPU Mali 400MP2, 1 GB RAM LPDDR3 si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Noul smartphone de buget al celor de la Xolo este echipat cu un display de 5″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotat cu lentile wide si falsh LED.

Xolo One HD  este un smartphone dual-sim, compatibil 3G care dispune de WiFi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0 si GPS.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate.

Xolo One HD are 9.5 mm grosime, cantareste 130 de grame iar sub capota ascunde un acumulator de 2.300 mAh.

xolo-one-hd-1

Trebuie sa mentionam si faptul ca terminalul ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop care a fost customizat cu interfata proprietara.

Xolo One HD va fi disponibil spre comercializare in 3 zile iar terminalul va putea fi achizitionat in exclusivitate prin intermediul celor de la amazon.in la pretul „socant” de aproximativ 33 de dolari.

Lasă un comentariu