Blog ITHOT.RO

Xolo Era 2X – smartphone echipat cu display HD, 3 GB RAM, senzor de amprente și Marshmallow

Compania indiana Xolo a lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul se intituleaza Era 2X si detine un raport decent intre pret si specificatii.

Xolo Era 2X ascunde sub “capota” procesorul quad-core MediaTek MT6737 tactat la 1.5 GHz, GPU Mali T720 MP1, sunt disponibile variante echipate cu 2 GB si respectiv 3 GB de RAM LPDDR3 iar spatiu de stocare intern este de 16 GB si poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 GB.

Camera foto principala dispune de 8MP, este dotata cu autofocus si flash-LED iar camera foto secundara dispune de doar 5 MP.

Xolo Era 2X este echipat cu un display On-cell IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Xolo Era 2X este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xolo are 9.5 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.500 mAh si ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Xolo Era 2X va fi disponibil spre comercializare din data de 9 ianuarie 2017 prin intermediul celor de la flipkart.com iar preturile de comercializare vor porni de la 98 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la 110 dolari pentru varianta de “top”.

Xiaomi-Redmi-4A-15

Va reamintim si faptul ca in acelasi buget este disponibil si smartphone-ul Xiaomi Redmi 4A iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu