Blog ITHOT.RO

Xolo Era 1X Pro dispune de un procesor quad-core, 2 GB de RAM, display HD și android Marshmallow

Cei de la Xolo au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de Era 1X Pro si dispune de un hardware decent.

Xolo Era 1X Pro este echipat cu procesorul quad-core Spreadtrum SC9832A, secondat de catre 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP este dotata cu lentile 5P Largan Lens si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu flash LED.

Xolo Era 1X Pro are un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta binisor si la capitolul finisaje.

Xolo Era 1X Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xolo are 8.6 mm grosime, este dotat cu un acumulator a carui capacitate de 2.500 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

Xolo Era 1X Pro este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat prin intermediul snapdeal.com la aproximativ 90 de dolari.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul AllCall Rio este disponibil acum spre comercializare si in Romania iar terminalul poate fi achizitionat la doar 375 de lei si oferta completa este disponibila aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu