ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Roidmi 3S este un accesoriu pe care trebuie sa îl posede mașina voastră și este disponibil la 75 de lei

Xiaomi Roidmi 3S este accesoriul ideal pentru orice masina care nu dispune de conexiune bluetooth & port USB iar acesta este un mix reusit intre un incarcator auto de calitate si un player mp3/radio FM cu bluetooth.

Cu ajutorul acestui mic accesoriu te poti conecta cu smartphone-ul la sistemul audio al masinii si poti asculta melodiile dorite, care sunt stocate pe terminalul tau sau direct prin Radio FM.

Mai mult decat atat, prin intermediul aceluiasi accesoriu poti sa receptionezi/efectuezi apeluri telefonice odata ce smartphone-ul este contectat cu ajutorul aplicatiei dedicate care poate fi descarcata atata din Magazin Play, cat si din AppStore.

Noul accesoriu al celor de la Xiaomi dispune si de doua porturi USB prin intermediul carora pot fi incarcate simultan terminalele dorite iar acestea “livreaza” 5V/2.4A.

Asadar avem de-a face cu un accesoriu de calitate pe care il puteti instala extrem de usor la majoritatea autoturismelor disponibile pe piata iar acesta va monitorizeaza si modul in care “evolueaza” acumulatorul autoturismului vostru.

Mai exact va notifica utilizatorul de indata ce acumulatorul autoturismului scade sub limita de tensiune si astfel nu riscati sa ramaneti fara curent atunci cand va este lumea mai draga.

Xiaomi Roidmi 3S are carcasa realizata in totalitate dintr-o combinatie de policarbonat si aluminiu iar acest accesoriu se integreaza foarte fine in interiorul oricarui autoturism.

Noul accesoriu din portofoliul celor de la Xiaomi se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 75 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Cubot X18 Plus poate fi achizitionat acum la doar 725 de lei iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu