Xiaomi Redmi Y1 Lite este echipat cu procesorul Snapdragon 425, display HD, 2 GB de RAM și MIUI 8

In cadrul aceluiasi eveniment cei de la Xiaomi au lansat si smartphone-ul Redmi Y1 Lite iar terminalul dispune de un hardware decent.

Xiaomi Redmi Y1 Lite dispune de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Xiaomi Redmi Y1 Lite este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorill Glass 3.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea binisor si pe partea de finisaje.

Xiaomi Redmi Y1 Lite este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 7.55 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.080 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1.1 Nougat cu interfata MIUI 8.

Xiaomi Redmi Y1 Lite va fi disponibil spre comercializare tot din data de 8 noiembrie 2017 iar terminalul va putea fi achizitionat la aproximativ 110 dolari.

Via: fonearena.com

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *