ITHOT: Știri din IT & C

Xiaomi Redmi Pro Mini – smartphone cu procesor octa-core, display OLED FullHD si 4 GB de memorie RAM

Cei de la Xiaomi pregatesc intens lansarea variantei “mini” a smartphone-ului Xiaomi Redmi Pro iar noul terminal poarta numele de Redmi Pro Mini.

XIaomi-Redmi-Pro-Mini-1

Conform celor mai recente informatii se pare ca Xiaomi Redmi Pro Mini va ascunde sub “capota” procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 652 tactat la 1.8 GHz, GPU Adreno 510, vor fi disponibile variante echipate cu 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante care dispun de 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern.

XIaomi-Redmi-Pro-Mini-2

In ambele variante spatiul de stocare intern va putea fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Xiaomi Redmi Pro Mini va fi echipat cu un superb display OLED de 5.2 inch care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass.

Carcasa acestui terminal va fi realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate.

Xiaomi Redmi Pro Mini va fi echipat cu senzor de amprente si un acumulator generos a carui capacitate este de 4.000 mAh iar acesta va dispune de tehnologia fast charging.

XIaomi-Redmi-Pro-Mini-3

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi va fi lansat in curand iar preturile de comercializare vor porni de la 225 de dolari pentru varianta de baza si ajung la 285 de dolari pentru varianta de top.

Via: androidauthority.com

Lasă un comentariu