Blog ITHOT.RO

Xiaomi Redmi Note 6 Pro are un preț foarte bun și dispune de Snapdragon 636, 3GB RAM + camere foto duale

Xiaomi Redmi Note 6 Pro este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri care dispun de 4 camere foto iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la un pret excelent.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 6 Pro este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 636, GPU Adreno 509, 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP(f/1.9) + 5MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF, EIS si flash LED iar camera foto secundara este tot duala, dispune de 20MP(f/2.0) + 2MP si este dotata cu senzori Sony IMX376.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 6 Pro este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul sta cu siguranta foarte bine si la capitolul finisaje.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro este un smartphone dual-sim(nano + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are doar 8.2mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 6 Pro se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la 170 de dolari(daca utilizati urmatorul cod de reducere GB$MPNT6PD) iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu