ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Xiaomi Redmi Note 2 Pro – Phablet dual-sim cu senzor de amprenta!

Cei de la Xiaomi pregatesc intens lansarea unui nou phablet interesant, care se intituleaza Redmi Note 2 Pro iar acesta se evidentiaza atat prin intermediul raportului excelent dintre pret si specificatii, cat si prin intermediul designului atractiv.

Xiaomi-Redmi-Note-2-Pro-1

Xiaomi Redmi Note 2 Pro ascunde sub capota procesorul octa-core MediaTek Helio X10 tactat la 2.2 Ghz, GPU Power VR G6200, 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 GB.

Noul smartphone al celor de la Xiaomi este echipat cu un display IPS de 5.5″ care ruleaza la rezolutia Intex 1280×720 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro este un phablet dual-sim, compatibil 4G care dispune de functii precum: Wi-Fi 802.11 ac/b/g/n, bluetooth 4.0, GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprenta.

Camera foto principala dispune de 13 MP este dotata cu senzor Samsung si flash dual-LED iar camera foto secundara dispune de doar 5 MP si este dotata cu senzor OmniVision.

Xiaomi-Redmi-Note-2-Pro-3

Xiaomi Redmi Note 2 Pro ruleaza versiunea de android Lollipop 5.1 care a fost customizata cu interfata proprietara.

Xiaomi-Redmi-Note-2-Pro-2

Xiaomi Redmi Note 2 Pro are 8.85mm grosime, cantareste 165 de grame iar sub capota ascunde un acumulator generos de 3.060 mAh care va oferi o autonomie excelenta.

Noul phablet al celor de la Xiaomi va fi lansata in curand iar pretul de comercializare se va situa in jurul valorii de 170 dolari.

Lasă un comentariu