Xiaomi Redmi 7 este disponibil acum la 545 de lei și are cameră foto duală

Xiaomi Redmi 7 este un nou smartpone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 545 de lei in versiunea de baza.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 7 dispune de procesorul Octa-Core Snapdragon 632 tactat la 1.8GHz, GPU Adreno 506 sunt disponibile variante dotate cu 2GB de memorie RAM/16GB spatiu de stocare intern, 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 5MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP.

Xiaomi Redmi 7 este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este  realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Xiaomi Redmi 7 este un smartphone dual-sim(nano + nano), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.47mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 7 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 545 de lei prin intermediul celor de la giztop.com.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Elephone A5 este disponibil acum la un pret extrem de atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

Adaugă comentariul tău ceva mai jos

  Subscribe  
Notify of