Xiaomi Redmi 7 acum la 540 de lei

Xiaomi Redmi 7 este un nou smartpone de buget iar terminalul se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 540 de lei in versiunea de baza.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 7 dispune de procesorul Octa-Core Snapdragon 632 tactat la 1.8GHz, GPU Adreno 506 sunt disponibile variante dotate cu 2GB de memorie RAM/16GB spatiu de stocare intern, 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 5MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP.

Xiaomi Redmi 7 este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este  realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Xiaomi Redmi 7 este un smartphone dual-sim(nano + nano + microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.47mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 7 se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul celor de la giztop.com la doar 540 de lei.

Nu uitati nici de faptul ca noul flagship al celor de la Xiaomi poate fi achizitionat acum la un pret atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *