Xiaomi Redmi 7 are cameră duală Sony

Compania chineza Xiaomi a receptionat certificarea TENAA pentru un nou smartphone interesant iar terminalul se intituleaza Redmi 7 si dispune de un hardware echilibrat.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 7 este echipat cu un procesor Octa-Core tactat la 1.8GHz, vor fi disponibile variante dotate cu 2GB de memorie RAM/16GB spatiu de stocare intern, 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Bineinteles ca spatiul de stocare intern poate fi extins in toate cele trei variante prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 12MP + 5MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8MP.

Xiaomi Redmi 7 are un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.26inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1520 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este  realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Xiaomi Redmi 7 este un smartphone dual-sim(nano + nano + microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Xiaomi are 8.47mm grosime, este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de MIUI 10.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 7 va fi lansat pana la finalul acestei luni iar preturile vor porni de la aproximativ 120 de dolari pentru varianta de baza.

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Xiaomi poate fi achizitionat acum la un pret atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

(Via)

Lasă un comentariu